Ta Kontakt Idag!

Info@localmedia.no

Man - Fre: 9:00 - 17:00

Tordenskjolds gate 9, 4612 Kristiansand

Personvernerklæring
Nettbasert behandling av personvernopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Local Media AS (heretter kalt Local Media) sine nettsteder. Compedge Consulting AS (Org. no. 826 715 502 ) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettstedet: www.localmedia.no. Local Media er underlagt Norges Lov hva gjelder personvern, personopplysninger, taushetsplikt, kommunikasjon m.m. Ta kontakt med Local Media for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
Local Media samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.
Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Navn/Etternavn
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden og e-post, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleser-innstillinger, IP-adresse, tidspunkt, sted og enheter
– Relevant og overfladisk informasjon om selskap, antall ansatte, omsetning el.

Hvordan informasjon innhentes?
Local Media samler inn opplysninger gjennom skjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. 

Formålet med informasjonen som innhentes er
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
– For å kunne vise relevant innhold til den gitte kontakten ved betalt annonsering på andre nettsider og plattformer

Vi bruker cookies for å lagre informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne tilpasse produkter, tjenester og nettsiden best mulig for våre kunder. I tillegg lagres informasjon om tidspunkt og lengde for besøk og e-post korrespondanse, samt hvilke undersider som er besøkt. 

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på www.localmedia.no.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vår kontaktperson.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Local Media kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Local Media.

Informasjonskapsler (cookies)
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Informasjonskapsler (Cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. Filene blir automatisk slettet etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted. Du kan til enhver tid endre innstillingene for cookies i nettleseren din. Du vil ved første besøk på vårt nettsted få et spørsmål om du godtar våre cookies. 

Rettigheter
I henhold til Norges lov – Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) har du som bruker av nettsidene våre rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Local Media ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Local Media AS 
Adresse: Københavngata 3C, 0553 Oslo
E-post: post@localmedia.no
Mobil: +(0047) 467 66 777 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler og vår personvernerklæring.  Personvern