Ta Kontakt Idag!

Info@localmedia.no

Man - Fre: 9:00 - 17:00

Tordenskjolds gate 9, 4612 Kristiansand

Våre tjenester

Hvordan nå dine potensielle kunder på nett

Synlighet på nett et kritisk avgjørende for alle bedrifter som ønsker kunder. Vi jobber med løsninger som sikrer din bedrift riktig synlighet, og  dermed flere kunder. Local media tar ansvar for den digitale markedsføringen for våre samarbeidspartnere, og sikrer synlighet i de kanalene som er mest viktige for din bedrift.

Google min bedrift

Google er den klart viktigste aktør på WEB i hele verden. Med en riktig Google min bedrift profil er det mulig for bedrifter være synlige med riktig informasjon for alle som søker en bransje, en relevant tjeneste  eller en type vare i sitt lokale område. I en Google min bedrift profil finner kunden fram til din bedrift, samt adresse, telefon nummer, åpningstider, anmeldelser og annen relevant informasjon.

Local media skreddersyr din Google min bedrift slik at den blir optimal for din bedrift. Vi oppdaterer profilen når dette er nødvendig, og vi måler effekten. Vi  sender månedlig statistikk som viser responsen.

Google Ads

For å komme høyest mulig i et Google søk anbefaler vi Google Ads. Av erfaring vet vi at de bedriftene som kommer høyt opp i et Google søk blir valgt hyppigere enn de som kommer langt ned på listen. For å komme høyere opp i et søk setter vi sammen et knippe relevante søkeord for din bedrift. Vi måler kontinuerlig trender i markedet og søker hele tiden søkeord som optimaliser for at din bedrift skal nå kundegruppen.

Når en bedrift ønsker å komme høyt i et søk enes vi om et budsjett for en periode. Vi i Local Media administrerer annonseringen, og sørger for å løpende optimalisere. Vi måler effekten av annonseringen, og presenterer statistikk og resultater.

Nettside / Webdesign

En god nettside er viktig for mange bedrifter og de fleste bedrifter ønsker seg en egen nettside. En god nettside skal være enkel å navigere, og gi riktig informasjon om bedriften. Gode nettsider har ofte vært svært dyre for en liten eller mellomstor bedrift. Local Media tilbyr ferdige nettsider av en god kvalitet til en veldig fornuftig pris

Sosiale Medier

Digital markedsføring i sosiale medier er viktig i dagens marked, og vi kan hjelpe dere med dette. Facebook for Business gir en unik innsikt og mulighet til å nå ut til kundene. Instragram for business er en annen kanal som for mange kan være effektiv.

Medierådgivning

Local media tilbyr  løpende rådgivning for alle våre kunder uten noen ekstra kostand. I en verden som raskt endres er det ofte behov for endringer og optimaliseringer underveis. Vi vil alltid være tilgjengelig for våre partnere når de måtte ønske råd eller innspill innen digital markedsføring.

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler og vår personvernerklæring.  Personvern